Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Anställda på Apples hälsodivision är missnöjda

Flera medarbetare på Apples hälsodivision som arbetar med att ta fram lösningar till Apple Watch har slutat och många upplever en dålig stämning på arbetsplatsen.

CNBC har varit i kontakt med åtta anonyma personer som arbetar på Apples hälsodivision och det är flera som är missnöjda med sin arbetsplats. Fyra av de åtta personerna som CNBC har talat med trodde att de skulle få arbeta med större hälsoproblem inom fjärrmedicin, medicinteknik och hälsobetalningar, men Apples fokus är på friska användare. Flera personer som har suttit på högre poster har valt att sluta och det ska bero på att åsikterna om vilken inriktning Apple bör ha går isär.

Att Apple vill bli en stor spelare inom hälsoområdet råder det inga tvivel om då de på varje event talar om det. I höst kan det även lanseras en ny Apple Watch och vad den kan innehålla för nya hälsofunktioner återstår att se.

Källa CNBC, via Macworld

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.