Nintendo berättar när Mario Kart Tour lanseras till iOS-enheter

Nintendo har äntligen gått ut och meddelat när de planerar att släppa deras kommande spel Mario Kart Tour till iOS-enheter och nu är det inte långt kvar.

Den 25 september kommer spelet lanseras världen runt och precis som tidigare spel kommer det varit gratis att testa men spelet kommer innehålla köp i appen. Vi kommer att se banor från Super Mario Kart, Mario Kart 64, Mario Kart: Double Dash och Mario Kart 7 och Luigi, Toad, Shy Guy, Waluigi, Peach och Toadette är några av karaktärerna vi kommer kunna spela som.

Nintendo passar även på att meddela att de kommer att släppa mer information om spelet fram till release på deras Twitter-konto.

Källa Twitter, Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.