Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Ny AppleTV på ingång

Det var 2017 som Apple släppte senaste AppleTV, då var det med möjlighet att spela upp 4K material. Nu kommer ryktet om att vi kan komma få se en ny AppleTV redan nästa vecka.

Apples senaste version av AppleTV är utrustad med A10 processorn för att kunna spela upp 4K och klarar det mesta som kastas på den. Men med Apples spelservice Apple Arcade på ingång så är det rimligt med en ny AppleTV med senaste processorn för att få det att flyta på smidigt. Twitteranvändaren Longhorn har lagt upp en tweet med att AppleTV 11.1 är J3005AP och kommer komma med A12 processorn.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

MacRumors har lyckats konfirmera att koden finns i iOS 13.

En annan twitteranvändaren vid namn CoinX har twittrat ut Steve Jobs berömda ”one more thing”. En fras använd i slutet av Keynoten för att visa upp en helt ny produkt. CoinX har ett bra trackreckord med iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR innan någon annan.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Macrumors

Kommentarer
15 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.