Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

MX Keys & MX Master 3-mus - Rymdgråa premiumtillbehör till din mac

Logitech levererar en ny mus i MX-serien som får oss att överge Apples Magic Mouse och Keyboard en gång för alla.

Tänk dig ett rymdgrått tangentbord med upplystbara tangenter samt en mus är byggd för att visa handen på men ändå ger oss alla möjligheter som behövs för att navigera som vi vill på Macen?

Nu finns det och musen kallas MX Master 3 och tangentbordert MX Keys. Musen är uppdaterad från föregångaren och har nu ett scrollhul med elektromagnetteknik vilket gör att vi kan scrolla igenom en webbsida betydligt snabbare än den ens hinner ladda fram.

MX Keys påminner en hel del om Apples egna tangentbord med samma platta tangenter och mörkgråa utseende. Skillnaden är att de sedan något skålade samt att de lyser om natten vilket är mycket trevligt.

Tangentbordet säljs i samma modell till Mac som PC och visar därmed symboler för båda operativsystemen. Har du en av varje behöver du inte välja vilken du skall ansluta till. Både MX Master 3 och MX Keys kan anslutas till hela tre datorer andra typer av Bluetooth-försedda enheter så som en iPad eller annan surfplatta och sedan kan du växla mellan vilka du vill styra med knappar på musen och tangentbordet.

Priset för respektive produkter är 1300 kronor och de lanseras i oktober.

Annons: Förboka MX Master 3 och MX Keys hos Webhallen.

Skriven av Peter Esse

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.