Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iPhone 11 Pro - grön och skön

Apple ser ut att fortsätta vara färgglada även med iPhone Pro och iPhone Pro Max och de kommer i en rad nya färger.

iPhone 11 Pro Max och iPhone 11 Pro kommer i fyra olika matta färger, Midnight Green, Space Grey, Silver och Guld. iPhone 11 Pro får en skärmstorlek på 5,8 tum och iPhone 11 Pro Max får en skärm på 6,5" tum. Båda telefonerna har en OLED-panel med True Tone, Haptic Touch, 1200 nits och en 15% lägre energianvändning. Den har även stöd för HDR10, Dolby Vision, Dolby Atmos och allt det är den nya Super Retina XDR-skärmen.

Precis som iPhone 11 kommer telefonen utrustad med A13 Bionic som ska förbättra batteritiden ordentligt och med iPhone 11 Pro får vi 4 timmars längre batteritid och med iPhone 11 Pro Max, hela fem timmar längre batteritid än tidigare generation. Apple verkar ha lyssnat på våra böner och med i kartongen får vi äntligen en snabbladdare på 18 watt. Face ID ska även vara förbättrat.

När det kommer till kameran på iPhone 11 Pro och Max så får vi totalt tre linser, en 12MP vidvinkel, en 12MP ultra wide och en vanlig 12MP med f/2.4 bländare. De använder även något som de kallar Deep Fusion som tar nio bilder innan man ens trycker på kameraknappen och den kommer kombinera långa och korta exponeringar för att ge användarna extremt detaljrika bilder utan massa brus. När det kommer till video som kommer vi kunna filma i 4K i 60 FPS med XDR.

iPhone 11 Pro kommer börja från 12 995 kronor och iPhone 11 Pro Max på 14 295 kronor och förhandsbokning drar igång nu på fredag med leverans den 20 september.

Läs också: Här köper du iPhone 11 och iPhone 11 Pro billigast.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
121 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.