Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

AppleCare+ livet ut

Apple har börjat med att tillåta kunder tecknaAppleCare+ som prenumerationstjänst.

Apple har under lång tid erbjudit sina kunder att teckna en försäkring för de produkter som de köpt. Med AppleCare+ betalar kunden en klumpsumma samtidigt som enheten inhandlas. Men nu verkar Apple lägga om strategin och även erbjuda försäkringen som en månadstjänst.

AppleCare+ för iPhone är en försäkring som ger dig teknisk expertsupport per telefon och hårdvaruskydd i upp till två år, inklusive skydd för upp till två fall av oavsiktliga skador. För varje fall tillkommer en självrisk på 249 kr för skärmskador och 849 kr för andra typer av skador. Stöld eller förlust av enheten täcks inte.

AppleCare+ täcker produkten i två eller tre år medan AppleCare+ Plan istället en något dyrare variant som betalas månadsvis fram till dess att man avslutar prenumerationen eller produkten är "död" eller som Apple kallar det Vintage. Apple har rätten att ta bort en AppleCare+ Plan för en produkt om det skulle behövas men meddelar i så fall 60 dagar innan.

HomePod och Mac-datorer kan ännu inte fås med AppleCare+ prenumerationsmodell.

Via: AppleInsider

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.