Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Slack har nu ett Dark Mode till macOS

Vi har under en längre tid kunnat avnjuta ett mörkt tema i Slack på våra iPhones men till macOS har temat lyst med sin frånvaro.

Men idag tog Slack och rullade ut en uppdatering där vi äntligen kan slå på ett mörkare tema på macOS. För att kunna använda dig av Dark Mode krävs det först att du besöker App Store och uppdaterar Slack, väl inne i Slack så beger du dig till Preferences och sedan Themes och välj Dark.

Något som dock var lite av en besvikelse är att Slack inte känner av inställningarna i macOS vilket betyder att om du har ett ljust tema på din Mac så kommer inte Slack bli ljust. Samma sak om du har Dark Mode aktiverat i macOS så kommer inte Slack automatiskt byta till det mörka temat. De säger dock i ett uttalande att Slack inom kort kommer att få stöd för detta så vi hoppas att vi inte behöver vänta allt för länge.

“Dark Mode is an important feature for lots of people,” explains George Zamfir, an accessibility product manager at Slack. “It’s helpful for working at night or in low-light, and we know many need it for accessibility reasons like visual impairments, migraines or other visual disorders.”

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.