Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iPhone 11 Pro Max går segrande ur batteritest

Apple pratade gott om batteriet i sina senaste iPhone-modeller på sitt event men hur bra levererar de jämfört med Huaweis Mate 30 Pro och Samsungs Note 10+?

Det är YouTubern Mrwhosetheboss som har gjort ett test där han ställer iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, Huawei Mate 30 Pro och Galaxy Note 10+ mot varandra för att se vilken telefon som har bäst batteritid.

Innan ni tar en titt på videon så kan det vara intressant att veta hur stort batteri telefonerna faktiskt har och iPhone 11 har ett batteri på 3046mAh, iPhone 11 Pro 3190mAh, iPhone 11 Pro Max 3969mAh, Note 10+ och Mate 30 Pro har båda ett batteri på 4500mAh. I testet öppnas appar som Instagram, kameran, spel, Shazam och många fler. Kontentan av testet är att iPhone 11 Pro Max klarade sig bäst och levde i 8 timmar och 32 minuter, Mate 30 Pro kom på andraplats på 8 timmar och 13 minuter och på tredjeplats hittade vi Note 10+ med en batteritid på 6 timmar och 31 minuter.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.