Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

macOS Catalina kan lanseras redan den 4 oktober

Den senaste tiden har ägare av Apple-produkter fått uppdatera sina iPhones, iPads, Apple Watch och Apple TV men våra Mac-datorer har ännu inte fått någon kärlek, men nu ser det ut att vara nära.

Det var en bild på den officiella sidan för macOS Catalina i Danmark där det framgick att Apple Arcade kommer att finnas tillgängligt i App Store den 4 oktober. Det kan egentligen betyda två saker, antingen att macOS Catalina släpps lite innan den 4 oktober eller att Catalina och Apple Arcade släpps samtidigt den 4:e. Uppdateringar till Mac brukar normalt komma på en måndag eller tisdag och den 4:e infaller på en fredag. Det var OS X Snow Leopard som senast kom på en fredag och det är 10 år sedan.

Efter att upptäckten hade gjorts och nyheten spridit sig som en löpeld på internet så har Apple tagit ned bilden från sin hemsida.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.