Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nu kan du spela Call of Duty på din iPhone och iPad

Är du en FPS-galning och gillar Call Of Duty-serien så kan du nu ta krigandet vidare till din iPad och iPhone.

Call of Duty Mobile är utvecklat av Tencent Games och TiMi Studios och är utgivet av Activision, spelet är helt kostnadsfritt att ladda ned och spela. Däremot så går det att köpa en hel del saker i själva spelet. I spelet får vi bland annat spela på klassiska kartor som Nuketown och inom kort kommer flera olika spellägen lanseras. Undertecknad blev smått lyrisk när det gick att ladda ned speciellt med det nya stödet i iOS- och iPadOS 13 där vi numera kan koppla ihop vår iPhone och iPad med en Xbox One S eller PlayStation 4-kontroll. Döm då vår förvåning när de inte har lagt till stöd för handkontroller. Att spela FPS-spel med touch är inte på några sätt en trevlig upplevelse och vi får verkligen hoppas att de lägger till stöd snarast.

Skulle ni vilja testa spelet så kan ni ladda ned det på App Store.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.