Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Deep Fusion är här och vi är imponerade

Idag släppte Apple nya beta-versioner till Apple Watch, Apple TV, iPad och iPhone och då även den efterlängtade kamerafunktionen Deep Fusion.

Apple visade upp funktionen på sitt event och Deep Fusion är ett bildbehandlingssystem som tar hjälp av den nya processorn A13 Bionic samt den nya neurala motorn som vi hittar i iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. Det Deep Fusion gör är att förbättra bilder avsevärt som tas i sämre ljus. Eller som Phil Schiller beskrev funktionen "computational photography mad science".

Vi har hunnit testa funktionen lite snabbt här på kvällskvisten och i bilden ovan och under ser ni en iPhone 11 Pro Max till vänster med den nya betan som innehåller Deep Fusion-funktionen och till höger har vi iPhone 11 som inte ännu är uppdaterad till nya betan.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.