Siri och Apple TV-stöd för Spotify

Styr Spotify med Siri på din iPhone och iPad eller bläddra mellan dina favoritlåtar på Apple TV. Allt är nu möjligt via senaste Spotify-uppdateringen.

Vi var många som nästan givit upp hoppet om Spotify till Apple TV. Idag kom det och inom kort kommer du kunna se det på App Store. Men redan nu kan du få tag på det genom att gå in under Redan köpt och sedan visa appar som inte är installerade på din Apple TV och ta ner det därifrån.

Sedan är det bara att följa instruktionerna på teven och därefter är du igång.

Via Teknikveckan.com.

Annons: Saknar du en Apple TV? Köp den hos Webhallen.

Skriven av Peter Esse
Kommentarer
3 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.