iOS 13.2 beta 2 bjuder på en rad nya emojis

Apple har idag lanserat iOS 13.2 beta 2 till utvecklare och nytt i uppdateringen är en drös nya emojis.

Det är totalt 59 nya emojis som kommer med Unicode 12 och bland dessa hittar vi bland annat en gäspande emoji, massor av apor och funktionshindrade emojis. Vi har även större möjlighet att ändra hudton på våra emojis och ett urval av alla som kommer kan ni kika på nedan. iOS 13.2 är än så länge bara tillgängligt för beta-testare men kommer förmodligen lanseras inom kort.

Läs även: Det här är nytt i iOS 13.2
Bilder: MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
19 svar

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.