Podd: Nu får det vara slut på tekniklättjan

Det råder delade meningar om Peter och Thor håller en roast eller en intervention mot Marcus i denna veckas avsnitt gällande hans iPad-användande.

Marcus har även filmat en hel Youtube-film på Apples senaste tillskott iPhone 11 och iPhone 11 Pro Max och vi går igenom slutresultatet. Spotify har även gett oss nytt hopp och vi går igenom deras senaste tilltag med höjda kostnader men också nya funktioner. Peter är nästan hemma men tyvärr sätter Apples och Googles "Mexican stand off " till det för honom.

Älskar du det vi gör? Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver.

Du hittar podden på bland annat:
Spotify
iTunes
Acast

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.