Apple råkar visa upp sin nya MacBook Pro 16 tum

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

Det är i den senaste betaversionen av macOS Catalina 10.15.1 en bild på den nya datorn har hittats av den franska sidan Macgeneration.

På bilden ser vi att ramen runt datorn har tunnats ned och mycket tyder på att nya MacBook Pro med 16 tumsskärm kommer att ha samma fysiska storlek som MacBook Pro med 15 tumsskärm men tack vare att de har tunnat ned ramen så kan de öka skärmstorleken. Datorn förväntas lanseras i två färger, silver och Space Gray och många tror att den kommer visas upp under denna månad. Nedan kan ni se gamla MacBook Pro till vänster och den nya med 16 tumsskärm till höger.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
9 svar

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.