Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kuo: iPhone SE 2 går i massproduktion i januari

Den erfarne Apple-läckaren Ming-Chi Kuo är igång igen och nu påstår han att Apple kommer dra igång produktionen av iPhone SE 2 i januari.

Den första iPhone SE visades för första gången upp den 21 mars 2016 och den lanserades officiellt den 31 mars 2016. Ming-Chi Kuo påstår sig nu ha information om att Apple kommer att dra igång produktionen av uppföljaren iPhone SE 2 i januari 2020 och att den kommer att gå att beställa i mars 2020, så liknande datum som när första SE-modellen lanserades.

Kuo skriver att telefonen kommer se ut ungefär som iPhone 8 och kommer ha en 4,7" skärm, A13-processor, 3GB RAM, intern lagring på 64GB samt 128GB och den kommer fortsatt ha hemknapp. Prislappen förväntar sig Kuo hamna på ca 399 dollar.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.