Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Podd:Steve Jobs handlade inte på Wish

Veckans ämnen är Final Cut Pro X, Apple TV+ och om Steve Jobs faktiskt löste den där tv-grejen som det ryktades om.

Thor förlorade vadet om vilka färger AirPods Pro skulle komma i och vill man ha färglada AirPods så är det fortfarande Wish som gäller. De tre självutnämnda genierna petar varandra i ögonen med bjälkarna de bär på. Peter ger Marcus lite konstruktiv kritik gällande hans användande av iPad. Marcus i sin tur ger sig på Sonos i deras minst sagt annorlunda tilltag för att få användarna att köpa nytt. Thor är som vanligtvis lyrisk över Apple TV+ men Peter har som sann Androidanvändare haft allt det här sedan länge.

Älskar du det vi gör? Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver.

Du hittar podden på bland annat:
Spotify
iTunes
Acast

Skriven av Thor Lindholm

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.