Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Patent skvallrar om att Apple Watch kan komma att mäta muskelrörelser i framtiden

Apple har lämnat in en patentansökan gällande Apple Watch där det framgår att bolaget vill kunna mäta muskelrörelser i sina framtida klockor.

I patentet framgår det att Apple vill använda sig av EMG-sensorer (Elektromyografi) som redan idag används inom medicinen för att mäta musklernas respons på stimulering från nervsystemet. I rena funktioner betyder det att framtida Apple Watch skulle kunna känna av när vi styrketränar och ge oss bättre mätningar när vi tränar.

Själva sensorerna sitter i armbandet och inte i klockan när vi tittar på patentansökan och det råder inga tvivel på att Apple fortsätter sin satsning på att Apple Watch ska vara det naturliga valet för att mäta allt som har med hälsa att göra. Detta är dock bara ett patent så det finns inga garantier att detta blir verklighet.

Källa: AppleInsider

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.