Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bloomberg: Efterfrågan på AirPods Pro högre än förväntat

För ungefär en månad sedan lanserade Apple en ny version av sina AirPods som är av typen in-ear och källor till Bloomberg meddelar nu att efterfrågan är högre än vad Apple hade räknat med.

Bloombergs källor säger att flera av Apples leverantörer som tillverkar AirPods Pro gör detta på maxkapacitet och i skrivande stund får kunder vänta fyra veckor på leverans av de nya hörlurarna här i Sverige. De säger även att Apple har fördubblat sin prognos för antal leveranser av sina olika AirPods-modeller till 60 miljoner enheter under 2019.

AirPods Pro kommer med en rad nya funktioner jämfört med tidigare modeller och har nu brusreducering, transparens och är IP-klassificerade. Hörlurarna har mottagit fina recensioner världen över och även av oss på 99mac.

Lästips: Vi recenserar AirPods Pro

Källa: Bloomberg

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.