Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: iPhone utan laddport lanseras 2021

Jag vet inte hur det är med er men min lightningport på telefonen är mer eller mindre oanvänd, så skulle det fungera med en telefon som helt saknar laddningsport?

Ming-Chi Kuo är i farten igen och påstår sig ha källor med insyn i Apples verksamhet som påstår att bolaget arbetar på en telefon som enbart går att ladda via Qi. Vi är många som har gått och hoppats på att Apple ska byta ut Lightning mot USB-C men nu kanske vi blir helt utan istället. Telefonen ska enligt Kuo lanseras i slutet av 2021.

Kuo säger även att i början av 2021 kommer en iPhone SE 2 Plus lanseras och den kommer inte ha någon hemknapp i botten och inte heller några tjocka ramar eller Face ID. Touch ID ska enligt ryktet leva vidare men upplåsningen kommer att ske på power-knappen. Som alltid när det kommer till rykten ska det hela tas med en skopa salt.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
17 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.