Då kan du beställa nya Mac Pro

Har du inte hunnit bränna hål på plånboken ännu av alla julklappsköp så har du snart chansen då nya Mac Pro och Pro Display XDR snart går att beställa.

Apple har börjat skicka ut e-postmeddelanden till vissa kunder där de meddelar att Mac Pro och Pro Display XDR kommer gå att beställa den 10 december. Pro Display XDR är en 32-tums Retina-skärm med 6K och med ett kontrastförhållande på 1 000 000:1. Den minst sagt härliga skärmen kommer kosta 4 999 dollar och vill du lyxa till det ordentligt så kan du köpa stativet Pro Stand för 999 dollar eller VESA-monteringsadaptern för 199 dollar.

Mac Pro (även kallad rivjärnet) som blir en härligt modulär dator där alla fel med soptunnan har åtgärdats kommer att gå att konfigurera med upp till 4 GPU´s, 1,5 TB RAM samt en 28 kärnig CPU. Mac Pro kommer att starta på 5 999 dollar men vad en fullsmetad Mac Pro med extra allt kan landa på är ännu inte officiellt.

Via Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.