Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

IKEAs genvägsknapp har dykt upp online

Det har blivit allt mer populärt att använda sig av genvägar, både via appar så som Apples Shortcuts men även via fysiska knappar.

IKEA har just en sådan på gång och på deras hemsida i Nederländerna har produkten nu dykt upp. Knapparna kommer gå att ställa in så vid ett tryck kan till exempel rullgardinerna åka upp, lamporna i hallen tändas och kaffebryggaren i köket går igång - allt med ett knapptryck. På den nederländska hemsidan heter produkten Snelkoppelknop vilket vid en Google Translate ger oss namnet ”Genvägsknapp”. Med knappen kommer ett gäng klistermärken som går att fästa på knappen så man enkelt vet vad knappen aktiverar.

Prislappen ligger på 7,99 euro vilket i svenska butiker förmodligen borde landa på 79 kronor. När den kommer lanseras är fortfarande oklart men den existerar ännu inte i IKEAs Home smart-app och för att kunna använda knappen krävs även en TRÅDFRI gateway.

Via Teknikveckan

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.