Apple Arcade får tillökning med spelet "No Way Home"

Apples egna speltjänst Apple Arcade börjar komma upp i rätt många titlar och nu har spelet "No Way Home" lanserats.

I spelet befinner vi oss i en rätt märklig och flummig men ändå färgstark galax där vi i vårt lilla rymdskepp får kriga oss fram för att överleva. Spelet som är utvecklat av SMG Studio bjuder på över 50 olika vapen och vi kommer slåss mot över 60 olika fiender. Omgivningarna i spelet genereras slumpmässigt så om du spelar om spelet så kommer det se annorlunda ut. Spelet finns tillgängligt på Apple Arcade redan idag och SMG Studios skriver i ett pressmeddelande:

"The artwork style is unique. All the line work is hand drawn before being scanned in to be used in the game which is pretty rare for games. It was quite the challenge to get the style to translate well to a video game, but we are really proud of the final look and feel."

Apple Arcade kostar 59 kronor per månad och spelen går att spela på din Mac, iPad, iPod samt iPhone.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.