Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple har en ny MacBook Pro på ingång

Apple gjorde många rätt med den nya MacBook Pro på sexton tum och nu har en ny enhet dykt upp i Eurasiska ekonomiska unionens databas (EEC)

Modellnumret som framgår är A2289 och enheten kör enligt det inlämnade dokumentet macOS Catalina. Med stor sannolikhet rör det sig om en uppföljare till den nuvarande MacBook Pro 13". Det är även stor sannolikhet att datorn kommer få samma behandling som sin storebror där butterfly-tekniken på tangentbordet slopas till fördel för saxtekniken. Apple har sedan de bytte till butterfly-tekniken fått kritik för hur enkelt tangentbordet går sönder genom att smuts hittar sig in och det är inte heller speciellt bekvämt att skriva på.

Utöver själva tekniken för tangenterna så kommer vi förmodligen även få en fysisk Escape-knapp och omdesignade piltangenter. Ryktena säger att datorn även kommer gå upp till närmare 14 tum då Apple kommer, likt på nya MacBook Pro 16" göra tunnare ramar runt displayen.

När datorn kan tänkas lanseras är fortfarande oklart men det brukar inte dröja allt för länge när sådana här dokument är inlämnade.

Lästips: Missa inte vår recension av nya MacBook Pro 16"

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
26 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.