Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nu kan du spela Fortnite i 120fps på din iPad

Om du äger en iPad Pro (2018) vill säga. För nu kan den som vill pressa bilduppdateringen på sin iPad Pro till max prova att spela Fortnite i 120fps.

Men detta kommer till ett pris av upplösningsförlust. Grafikinställningen ändras till 'medium' med dessa inställningar. Men det är ingen nyhet, samma sak har man drabbats av om man velat höja bilduppdateringen tidigare. 60fps begränsar bildkvaliteten till 'high' och endast med 30fps fungerar bildinställningen 'Epic'. Men trots dessa begränsningar så slår alltså iPad Pro alla nuvarande spelkonsoler som är begränsade till max 60fps.

Senaste uppdateringen (v11.40.1) kom också med stöd för virtuella spakar på skärmen i iOS 13 och nyare.

Fortnite har verkligen exploderat även i mobila enheter och är kidsens förstahandsval när det kommer till alla plattformar numera. På vår tid var det minsann Super Mario Bros som gällde.

Källa: MacRumors

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
20 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.