Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tim Cook tror att AR är här för att stanna

Apple har sedan ett par år tillbaka haft stöd för AR (Augmented Reality) i sina iPads och iPhones och Tim Cook har i en intervju sagt att det kommer hända mycket med AR de närmaste tio åren.

Det är nog ingen som med handen på hjärtat kan säga att de använder AR-appar och AR-spel på daglig basis på sin iPhone eller iPad. Tekniken där man blandar digitala objekt med verklighet är helt klart lovande men än så länge är användningsområdena inte så många. Men Tim Cook vet förmodligen saker som vi inte vet och det har länge ryktats om att Apple planerar att släppa ett par glasögon med AR-teknik. När Tim var med i en paneldiskussion i Irland så sade han ordagrant:

"My view is it’s the next big thing, and it will pervade our entire lives."

Tim fortsätter med att berätta att AR är en lovande teknik just för att den inte isolerar användaren i en digital värld och att tekniken fungerar lika bra i sjukvården eller om den glade amatören behöver hjälp på vägen med att byta olja på bilen. Om lösningen från Apples sida är ett par AR-glasögon återstår att se, men att AR kräver någon smidigare hårdvara än en iPad eller iPhone råder det inga tvivel om.

Via Siliconrepublic

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.