Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Native Union släpper fodral till AirPods Pro

Native Union som tar fram allt från kablar till laddare och skal meddelar idag via en pressrelease att deras fodral till AirPods Pro nu går att köpa.

Att ha ett fodral på ett fodral kan ju tyckas vara lite märkligt men om du alltid har drömt om ett AirPods Pro-fodral i läder så har du nu chansen. Native Union släpper två olika modeller, ett fodral i silikon som de kallar Curve Case och det andra i läder heter Leather Case. Det förstnämnda går att få i tre olika färger, svart, rosa och navy blue och prislappen ligger på 200 kronor.

Läderfodralet går att få i antingen svart, blått, grönt eller brunt läder och prislappen ligger på 500 kronor. Båda fodralen går att köpa från och med idag på Native Unions hemsida och de ska även börja dyka upp i Apple Stores världen över.

Läs mer hos Native Union

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.