Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Väntan är över - nu går det att jailbreaka Apple TV 3

I flera år har olika personer försökt hitta en bakdörr in i Apple TV 3 för att användare ska kunna jailbreaka sin enhet och nu är den dagen här.

Om inte mitt minne helt sviker så är det cirka åtta år sedan användare började hoppas på ett jailbreak och frågan är hur många av dessa användare som idag har kvar sin Apple TV 3. Om du nu skulle ha det så går enheten med ett par enkla steg att jailbreaka och sedan skall det gå att installera till exempel Kodi (nya namnet för XBMC).

Så har du en gammal Apple TV 3 kan du damma av den, koppla in och följa guiden på Twitter som John Stef har gjort för att jailbreaka Apple TV 3.

Via: Reddit, Källa: Etasonatv

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.