Carpool Karaoke kommer med en tredje säsong

Apples spin-off av det populära inslaget från The Late Late Show with James Corden, Carpool Karaoke kommer med en ny säsong som har premiär idag.

Apples prisvinnande spin-off är tillbaka med en tredje säsong. James Corden som är programledare för serien talade om att det ska bli en tredje säsong för Apple för ett tag sedan, men sen har det varit tyst. Men idag släppte han en trailer för den nya säsongen på sin youtubekanal och redan idag kan man se det första avsnittet av säsong 3.

Gästlistan ser ut såhär:
24 januari - Darius Rucker & Anthony Anderson
31 januari - Masked Singer-domarna (Ken Jeong, Nicole Scherzinger, Robin Thicke)
7 februari - Kesha & Whitney Cummings
14 februari - Good Girls skådisarna (Christina Hendricks, Mae Whitman, Retta)
21 februari - Jay Leno & Seal
28 februari - Deschanel systrarna & Property Brothers (Emily Deschanel, Zooey Deschanel, Drew Scott & Jonathan Scott)
6 mars - Fred Armisen & Weezer
13 mars - WWE: Becky Lynch, Roman & mer
20 mars - Stranger Things cast (Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLoughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Finn Wolfhard)

Om man vill se tidigare avsnitt av serien finns dem att hitta på i Apple-Tv-appen, avsnitt där bland annat dessa dyker upp i bilen; Jamie Foxx, Kendall Jenner, Hailey Bieber, Tyra Banks, Quincy Jones, Rashida Jones, Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Brie Larson, Samuel L. Jackson, Kevin Durant, Travis Scott, Taron Egerton, Richard Madden , Ben Platt och Sara Bareilles.

Carpool Karaoke: The Series prisades på Emmy Awards både 2018 och 2019. Där priserna som plockades hem var Outstanding Short Form Variety Series och Critics Choice Award för Short Form Series 2019.

Serien produceras av CBS Television Studios och Fulwell 73 för Apple. James Corden och Ben Winston är dom som uppfann företeelsen och är numera verkställande producenter, tillsammans med Eric Pankowski.

Skriven av Dennis Klarin

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.