Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Antal enheter med iOS 13 ökar stadigt

Apple har i dagarna släppt lite färska siffror på hur många enheter som har uppdaterat till iOS 13 och deras kunder har varit rätt duktiga på att uppdatera sina enheter.

Enligt Apple så är nu iOS 13 installerat på 77 procent av alla iPhones som har släppts de senaste fyra åren. Vi har 17 procent som fortsätter att tuffa vidare på iOS 12 och 6 procent har en ännu äldre iOS-version. Tittar vi på alla iPhones som är igång på vår runda jord oavsett ålder så har 70 procent av dessa iOS 13 installerat, 23 procent har iOS 12 medans 7 procent har en äldre iOS-version.

Eftersom iOS till iPad inte längre finns så har Apple även börjat visa hur det ser ut för iPadOS och här skiljer sig siffrorna en del från iPhone. Totalt kör 79 procent av alla iPads som har släppts de senaste fyra åren iPadOS 13 och 19 procent kör iOS 12 och 2 procent kör en ännu äldre version av iOS. Tittar vi på alla iPads oavsett ålder så har 57 procent iPadOS 13, 27 procent iOS 12 och 16 procent ar en ännu äldre version.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.