Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Hyr laddning till din iPhone

Har du stått på flygplatsen eller suttit på fiket och insett att batteriet nästan är nere på noll? Då kan du lösa det genom att hyra en powerbank och få fullt batteri igen.

Det är bolaget Brick som idag via en pressrelease meddelar att de har strösslat ut powerbanks på över 50 platser runt om i Stockholm där användare kan hyra en powerbank. De jämför sig själva som ett "Voi för powerbanks" och laddarna går bland annat att hitta på Starbucks, Cafe Opera och Nordic Choice.

För att hyra en powerbank är det bara att registrera ett konto i appen och titta på kartan var närmaste laddare finns tillgänglig. Väl framme vid laddaren scannar vi QR-koden och kan börja använda laddaren. Den kostar 2 kronor att låsa upp och 4 kronor per 30 min och det är ett maxtak på 32 kronor per dygn. Laddaren går sedan att lämna in på en av de över 50 platserna i Stockholm när vi inte behöver den längre. Undertecknad kan nog tycka att det är billigare och smidigare att bara gå och köpa en powerbank, men vill man slippa släpa runt på en så kan detta kanske vara ett alternativ.

Vill du ladda ned appen så går det att göra på App Store.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.