Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple förbättrar iCloud.com

Nu når du mer på iCloud via webbläsaren i dina mobila enheter. Till och med Android-användare bjuds på nyheter.

För den som inte besökt iCloud.com på ett tag kan vi berätta att det förbättrats en del på senare tid. Man kommer åt mer information via sina mobila enheter både när det kommer till iOS och Android. Ännu mer kommer man åt via sin surfplatta där man tidigare bara kommit åt detsamma som mobilen, där får man nu upp nästan kompletta iCloud som man tidigare bara kommit åt från sin dator.

Nyheten är att man landar på en ny startsida där man blir önskad god morgon trots att det är sen eftermiddag - där presenteras också de funktionerna som stöds på enheten du använder. Som fortfarande skiftar något. Men ett stort steg i rätt riktning då det krävdes en dator för att komma åt sina filer tidigare. Om man inte aktiverat utökad delning via iCloud eller använder appen Filer flitigt vill säga.

På sin Mac möts man av detta;

Och på sin iPad det här.

Och den som riktigt har huvudet på skaft har förstått att bilden i artikelns inledning är från en iPhone.

En extra fin ny funktion är att man i webbversionen av Bilder kan välja att direkt spara ner bilder till sin fotorulle på mobilen eller mappen Filer.

Så gå in och upplev det nya iCloud.com och tala om vad du tycker om förbättringarna.

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.