Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mophie släpper nya powerbanks till iPhone

Det Zagg-ägda Mophie har lanserat en rad nya powerbanks som är framtagna speciellt till våra iPhones.

Totalt handlar det om tre powerbanks där två av dem kommer utrustade med en inbyggd Lightning-kabel. Powerstation kommer utrustad med en Lightning-port, USB-C samt en USB-A-port samt ett inbyggt batteri på 6 000mAh. När Powerstation får slut på batteri så går det utmärkt att ladda upp den med antingen Lightning eller USB-C-kabel vilket är ett trevligt tillskott. Priset ligger på 759 kronor.

Powerstation Plus har en inbyggd Lightning-kabel och den kan ladda en iPhone med upp till 18W och har ett batteri på 6 000mAh. Sladden göms sedan under ett magnetiskt lock på själva laddaren vilket är en smart lösning för att slippa onödigt trassel och prislappen ligger på 969 kronor.

Sist ut har vi Powerstation Plus XL och precis som namnet avslöjar så är detta storebror som har ett batteri på 8 000mAh. Denna har precis samma lösning med magnetiskt lock för den inbyggda Lightning-kabeln och den kommer även utrustad med en Lightning-ingång och en USB-C in/utgång med stöd för PD-laddning (Power Delivery). Utöver detta så kan du även ladda dina AirPods eller telefon trådlöst via Qi direkt på powerbanken och prislappen ligger på 999 kronor.

Samtliga powerbanks går att inhandla på Apples hemsida eller butik från och med den 11 februari och går att få i färgerna rosa, grått, blått samt svart.

Via Teknikveckan

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.