Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Recension: Vi testar att ha skydd på skyddet

AirPods Pro finns enbart att beställa i Apples ikoniska vita färg och vill man piffa till sitt kritvita fodral så finns det två helt nya alternativ.

Vi har testat två skydd, skal, fodral, accessoarer eller vad vi nu ska kalla det från Native Union och är det verkligen nödvändigt med ett skal på skalet? Vi börjar med det lite mer lyxiga skyddet som heter Leather Case. Det kommer förpackat i en rätt trevlig kartong och när vi öppnar kartongen så fylls rummet av doften från det italienska lädret. Ja vi får helt klart säga att vi har fått en bra start och nu är det dags att gå från ett kritvitt plastskal till lite italiensk lyx.

Om ni någon gång har ägt ett par supertighta läderbyxor så vet ni vilken kamp det kan vara att få på sig dem. När vi väl har fått på byxorna så rinner svetten och allt sitter lite snett, precis samma upplevelse fick vi med Leather Case. Läderfodralet är i två delar, en bit för locket och en bit för underdelen. När vi efter lite svordomar och svettattacker har fått på den undre delen så är det dags för locket. Efter ännu mer svordomar och funderingar på att ge upp så sitter även locket på plats. Men vi måste nog ändå säga att det var värt mödan. Undertecknad var väldigt skeptisk till ett skal på skalet men det är lyxigt och ett riktigt lyft från det rätt trötta plastfodralet som våra AirPods vilar och laddar upp sig i. Leather Case finns i fyra olika färger, Black, Tan, Navy och Green och kostar 510 kronor.

Nästa fodral har Native Union döpt till Curve Case och det italienska lädret är som bortblåst och istället får vi ett fodral i silikon. Eftersom vi fortfarande är skakiga i både fingrar och armar efter att ha tampats med italienaren så är vi tacksamma att Curve Case glider på betydligt enklare. Det har en rätt trevlig textur som gör våra AirPods lite trevligare att titta på men även mindre halt och enklare att hålla i. Det känns inte på några sätt som ett billigt skal från Wish utan vi trivs rätt bra med det. Curve Case finns i tre färger, Black, Navy och Rose och kostar 210 kronor.

Så det var faktiskt inte helt dumt med ett skal på skalet men Leather Case är både svårt att få på och att sedan ta av. Stundtals kändes det som att locket nästan skulle brytas av när vi försökte få bort det. Utöver detta så är det två trevliga skal som lyfter utseendet på AirPods Pro en hel del. Är ni sugna på att titta närmare på dessa ska så går de båda att köpa hos Native Union.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.