Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple lanserar 1GHz eMac

<center><img src=/nyhetsbilder/emacs_350.jpg></center></br></br>
<B>Apple uppdaterar eMac serien</b>
Sedan några minuter tillbaka finns eMac-serien i lite snabbare versioner, 700 & 800MHz eMac har blivit 800MHz & 1GHz, samtidigt har busshastigheten ökat ifrån 100 till 133MHz. Den dyrare modellen levereras numera med en en större disk, 60 gigabytedisken har vuxit till 80 gigabyte. Den billigare modellen har ofärändrat 40 gigabyte.

eMacen verkar också ha blivit försedd med ett nytt grafikkort. ATI Radeon 7500 med 32 MB DDR-bildskärmsminne. Nytt är också att eMacen numera är förberedd för trådlös uppkoppling via Airport Extreme, samt en snabbare superdrive-enhet med en hastighet på 4x. I övrigt har de uppdaterade maskinerna samma tekniska specifikationer och utseende som tidigare.

eMac har även en ny videoutgång som gör man kan ansluta den direkt till en TV eller videoprojektor.

Till sist: eMac levereras med det nya tangentbordet som diskuterats på sistonde: bilder på nya tangentbordet

"The eMac has been a hit with both education customers and consumers, and we've made it more powerful and affordable than ever." sa Greg Joswiak, Apples vice produktchef till MacCentral i samband med uppdateringen.

<a href="http://tracker.tradedoubler.com/click?p=11612..." target="_blank">eMac hos Apple</a>

-- du läste det först på 99mac.com --

Kommentarer
36 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.