Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iPad Pro kan komma att få samma kamera som iPhone 11 Pro

Om du går i köptankar kring en iPad Pro så kan det vara läge att vänta lite då mycket pekar på att den kan lanseras redan under mars.

Det är Ben Geskin som är i farten igen som på sin Twitter har lagt upp bilder på ett skal till den nya modellen av iPad Pro. Som ni själva kan se på bilderna så är det en fyrkant i ena hörnet som visar att iPad Pro kan komma att få samma optik som vi hittar i iPhone 11 Pro-serien.

I övrigt så ser iPad Pro ut att få samma storlek som föregående modell och vi ser även en urgröpning i skalet för mikrofon och USB-C. Det har tidigare ryktats om att en ny iPad Pro är på ingång och att den kommer med en uppdaterad version av Face ID och en A14X-processor. Vem som helst kan tillverka ett skal baserat på ryktena hittills så det hela bör intas med en nypa salt.

Källa och bilder: Twitter

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.