Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple ryktas släppa tangenbord till iPad Pro med trackpad

Vi vet alla att musstödet som kom i iPadOS 13 inte var riktigt det där vi hade förväntat oss men det ser ut att kunna bli bättre.

Det är sidan The Information som påstår sig ha källor med inblick i Apples verksamhet som nu har meddelat att de kommer lansera ett tangentbord till iPad Pro med inbyggd trackpad. Enligt källorna håller Apple på att förbereda sig för massproduktion av det nya tangentbordet vilket även kan betyda att de tidigare ryktena om en ny iPad Pro i mars stämmer.

Ett Smart Keyboard med en trackpad hade varit väldigt trevligt för många för vi som har testat att gå över till iPad Pro en längre period vet att det blir tröttsamt efter ett tag att sträcka sig fram och peka på skärmen. Skulle de även slänga in bakgrundsbelysning i tangentbordet så hade undertecknad blivit överlycklig.

Som alltid med rykten ska det hela tas med en nypa salt, men helt ärligt känns detta rykte inte helt orimligt.

Källa: The Information

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.