Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify blir mer lättnavigerat med ny uppdatering

Spotify har börjat rulla ut en ny uppdatering som ska göra navigeringen i appen lite enklare och modernare.

Uppdateringen bjuder på ny shuffle play-knapp, vi kan följa artister lättare samt hjärt-spelistor. Det innebär att vi kan gilla en hel spellistor och inte bara låtar. Shuffle play-knappen kommer göra det enklare för oss att slumpmässigt starta musiken och vi får även omslagsbilder i alla vyer förutom under album. Spotify säger att det även ska vara enklare att navigera i appen med en hand:

It’s bigger. It’s bolder. It’s better than ever. No, we’re not talking about some artist’s new sound, but about the refreshed look that iOS users will enjoy on Spotify mobile starting today. Both Free and Premium subscribers will benefit from a more streamlined, easy-to-use interface with fresh designs to actionable icons that will make playing your favorite song or playlist as simple as the tap of a button.

Uppdateringen rullas ut i omgångar och når inte alla samtidigt så det kan dröja ett tag innan den når just din iOS-enhet.

Källa: 9to5mac

Skriven av Mathias Severyd
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.