Crossy Road Castle finns nu på Apple Arcade

Minns ni Crossy Road game? Nu är uppföljaren här och släpps exklusivt till alla som prenumererar på Apple Arcade.

Crossy Road Castle är utvecklat av Hipster Whale och målet med spelet är att ta sig så högt som möjligt i slottet och ta sig förbi alla utmaningar på vägen. Det går att kasta sig in i äventyret själv, eller så kan du ta hjälp av vänner för att ta dig till toppen via multiplayer.

Crossy Road finns exklusivt på Apple Arcade och nedan kan du se en liten trailer för spelet:

För dig som är prenumerant på Apple Arcade går spelet att ladda ned här.

Skriven av Marcus Attefors

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.