Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Facebook börjar skicka ut Messenger till macOS

Snart är det slut på letandet efter Facebook-tabben i Safari för att svara på sina meddelanden. Frankrike är först ut, men vi håller tummarna för att vi ser den i svenska Mac App Store snart.

Det är verkligen på tiden, i april förra året fick vi först se tecken på att Messenger var på gång till macOS. Hur irriterande är det inte att behöva gå in i webbläsaren och svara på ett meddelande när man sitter med ett annat program uppe. Misstänker att det är många som använder Messenger som huvudsaklig kommunikation med sina vänner och bekanta, framförallt på mobilen. Men att det är på gång till datorn som en app nu känner undertecknad är en lättnad.

Facebook planerade att lansera macOS-appen sent 2019, men först nu kan man hitta den i Mac App Store i några få länder. Frankrike är först ut, men nu hittar man den även i Australien, Polen och Mexiko, förhoppningsvis ser vi den här hemma i Sverige snart också.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.