Nu kan du installera Android på din iPhone

Älskar du Apples hårdvara men inte mjukvaran så går det nu att lösa tack vare ett jailbreak.

Än så länge är projektet bara i beta-stadiet och för att det ska fungera måste det installeras på en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus. Det är företaget Corellium som ligger bakom lösningen som heter "Project Sandcastle".

Den som hoppas på en stabil och härlig (?) upplevelse kommer dock bli besviken för det är än så länge allt annat än stabilt. Det saknas fortfarande stöd för flertalet drivrutiner till hårdvaran i iPhone men det ska bli intressant att se hur detta utvecklas. Det är inte första gången detta görs utan för tio år sedan lyckades David Wang installera Android på första generationens iPhone och nu är han tillbaka och gör samma sak på iPhone 7 med sina kollegor på Corellium.

Forbes testade att installera Android på en iPhone 7 och hur resultatet blev kan ni se nedan:

Läs mer hos Project Sandcastle

Skriven av Marcus Attefors

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.