Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples kommande events är hotade av Corona-viruset

Allt fler bolag väljer att ställa in sina event och nu går Santa Claras häl­sode­parte­ment ut och vädjar till de stora techbolagen att ställa in och minimera events och resor.

Santa Clara County som består av städer som Cupertino, Palo Alto San Jose och Mountain View har gått ut med nya riktlinjer där de ber de stora tech-bolagen att undvika stora events och möten. Dessa riktlinjer dök upp strax efter att det framgick att sex nya personer i området har insjuknat och regionen är nu uppe i totalt tjugo fall.

I deras nya riktlinjer framgår det att de vill att företagen ska ställa in stora möten och konferenser, minimera resor så gott det går och även att de anställda på de olika bolagen har så lite nära kontakt med varandra som möjligt. Det här är förstås dåliga nyheter för de som hade hoppats på ett stort och maffigt event från Apple i mars, men om smittan fortsätter att eskalera så är även WWDC hotat.

Apple har sedan tidigare tagit Corona-viruset på allvar och stängt samtliga 42 fysiska butiker i Kina och har även tackat nej till att medverka på SXSW där de skulle via upp tre nya produktioner till deras streamingtjänst Apple TV+. Hur Apple kommer välja att visa upp sina nya produkter återstår att se men det kan betyda att vi ser en Tim Cook på scenen i en folktom Steve Jobs Theatre.

Källa:Santa Clara County
Via: Teknikveckan

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.