Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

** 99mac fyller 2år idag **

Mina damer och herrar, idag fyller 99mac.com 2 år!

Den 4:e Maj 2001 startade vi forumet för första gången och ett mail gick ut till vänner och bekanta inom Macbranschen för att diskutera aktuella frågor. Mycket har hänt sedan dess! Jag tror inte någon hade kunnat tro att 99mac skulle samla en så stor del av landets Macanvändare på en plats.

Idag har vi 180.000 inlägg ifrån våra snart 3.700 medlemmar, vår förhoppning var att nå 500 medlemmar...och nu är vi Nordens största Macintoshforum.

Stora uppdateringar har gjort att 99mac ser annorlunda ut idag, vi har nyheter och ett eget testlabb som gör ett fantastiskt jobb. Vi samarbetar med Apple i flera frågor och har s k MUG-status (Macintosh User Group) och till skillnad ifrån dom flesta andra svenska MUG:ar har vi faktiskt regelbundna aktiviteter runt om i landet varje månad.

Under dessa två år har det hänt så mycket att vi ställer frågan till er medlemmar - vilka händelser kommer ni ihåg mest? (Länka gärna till diskussionen)

99mac fyller 1 år

Titta på våra första medlemmar (sorterat efter registreringsdatum)

Kommentarer
59 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.