Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tävling: Vinn Apple Watch-armband från Apple

Snart är våren här och vad passar då inte bättre än att pimpa upp handleden med ett nytt armband till din Apple Watch?

Vi vill passa på att fira att vi har sparkat liv i 99macs YouTube-kanal och vad passar då inte bättre än en tävling? Tävlingsreglerna är enkla och för att kunna vinna ett nytt armband till din Apple Watch behöver du göra följande:

  • Prenumerera på vår YouTube-kanal.

  • Kommentera klippet nedan och skriv vad du vill att vi ska recensera på YouTube nästa gång. Glöm inte att även skriva om du har en 38-40mm Apple Watch eller en 42-44mm.

Vi kommer sedan att lotta ut två vinnare, en som vinner bandet till lilla Apple Watch och en som vinner bandet till den stora. Vinnaren kommer presenteras den sista mars, lycka till!

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
25 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.