Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple startar reparationsprogram för senaste iPad Air

Det har konstaterats att en bugg i senaste iPad Air kan få skärmen att så att säga go black and never go back.

Apple har lanserat ett reparationsprogram för den senaste iPad Air, det har visat sig att en bugg gör att skärmen slocknar och aldrig tänds igen. Så om ni råkat ut för detta så kan ni nu får den lagad hos en Appleverkstad utan kostnad.

Det är modeller tillverkade mellan Mars 2019 och Oktober 2019 som bjuds på en renoveringen om skärmen slocknar, inom två år efter inköp. Skärmen ska kunna blinka eller ge ett starkt sken innan den ger upp. Så lägg detta på minnet ifall din har en iPad Air hemma.

Källa Macrumors

Skriven av Dennis Klarin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.