Macradion: An Amazing Story

Vi närmar oss slutet av veckan och vad passar inte bättre än att runda av med ett rykande färskt avsnitt av Macradion?

I denna veckas avsnitt tar vi upp hur fantastiskt det är när företag faktiskt tar åt sig av kritik och lyssnar och agerar. Mathias har satsat hårt på att ha skydd på skyddet och Marcus förstörde Dennis schlagerafton då han tyckte Apple TV skulle gömmas i TV-bänken.

Vi har testat HomeKit Secure Video och är det verkligen så mysigt som vi hade hoppats på? Vi går även igenom alla steg som behövs göras när den gamla MacBooken ska upp för försäljning. Detta och mycket mer i denna veckas avsnitt!

Hjälp oss att fortsätta göra det vi älskar! Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver. Som en extra bonus får du som Patreon även en helt reklamfri podd.

Du hittar podden på bland annat:
Apple Podcasts
Spotify
Acast

Ni kan även följa Macradion på Facebook.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.