Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples minsta dator Mac Mini får även den en liten uppdatering

Det kom inte bara en ny iPad Pro och en MacBook Air idag utan deras minsta dator Mac Mini fick sig en uppdatering.

Mac Mini har många användningsområden där vissa kopplar upp den till en skärm och har som stationär dator medans andra kopplar den till TV'n för att ha den som streamingmaskin. Nu har Apple valt att uppdatera datorn en aning med dubbelt så stor lagringskapacitet.

Instegsmodellen av Mac Mini kommer nu med 256 GB SSD-lagring och kostar 10 495 kronor och den går även att få med 512 GB SSD-lagring och kostar då 14 495 kronor. Apple skriver även att varje Mac Mini är gjord i hundra procent återvunnen aluminium. Den uppdaterade Mac Minin går att köpa redan idag på Apples hemsida.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.