Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples nya Magic Keyboard till iPad är bakåtkompatibelt

Sitter du på föregående generations iPad Pro och gråter för att du också vill ha en trackpad? Då kan du vara lugn.

Till den nya iPad Pro som visades upp idag går det även att köpa till ett Magic Keyboard som gör att iPaden faktiskt blir lite mer av en dator. Det nya tangentbordet har bakgrundsbelysning och en trackpad med stöd för multi-gester. Det går även att tilta skärmen upp till 130 grader tack vare det omgjorda tangentbordet. Tangentbordet kommer att lanseras någon gång i maj och det fina i kråksången är att det även kommer passa till 2018-års modeller av iPad Pro.

Prislappen kommer hamna på 3 695 kronor till iPad Pro 11 tum och 4 295 kronor till iPad Pro 12,9 tum. Det kommer att lanseras med layouter för fler än 30 språk.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.