Craig Federighi visar upp nya iPad Pro

Vill du ha en närmare titt på iPad Pro och Magic Keyboard så löser Apple biffen med hjälp av deras egna Craig Federighi.

I videon går Craig igenom varför de valde att implementera en trackpad i iPads ekosystem och även varför iPadOS inte har en vanlig muspekare som vi hittar på deras datorer. Han berättar även att med touchpaden kan du göra precis allt som du kan göra på en iPad med touch och vi måste säga att suget efter nya iPad Pro med Magic Keyboard inte blev mindre efter denna video.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.