Rykte: Apple TV får barnläge och dubbel lagring

Rykten och förväntningar på en ny Apple TV är många och stora, mycket har pekat på att det är en ny version på gång. Men om den nya enheten har det mest funnits gissningar.

9to5mac har tidigare hittat information i källkod för iOS 13.4 att det är en ny Apple TV med A13-processor och en ny kontroll på gång. Nu säger också en rapport att Apple dubblar lagringsmöjligheterna till 64GB och 128GB, vilket är precis vad som förväntats. En snabbare hårdvara med mer lagringsutrymme för att Apple Arcade ska kunna flyta på bättre.

Dessutom ser det ut att komma flera nyheter till tvOS som inte är unikt för den nya hårdvaran, ett barnläge där vi enkelt kan skapa ett separat konto till våra barn. Sedan kommer också skärmtid till Apple TV. Så snart kanske det är slut med Greta Gris i Nästa-listan och YouTube-klipp som går på repeat dygnet runt.

Appen Apple TV+ förväntas också få ett utseendemässigt lyft, där 'fokus ska ligga på innehåll', vilket vi helt enkelt får se vad det betyder.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.